Un minor care circula pe trotuar, rănit de un şofer grăbit la Urziceni

Un minor care circula pe trotuar, rănit de un şofer grăbit la Urziceni

Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO Adevărul

Ieri, 6 decembrie, pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident, soldat cu vătămarea corporală a unui minor care circula regulamentar pe trotuar, după ce şoferul unei maşini a pătruns în intersecţie fără să respecte culoarea semaforului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din verificările efectuate de poliţiştii ajunşi la locul accidentului, s-a stabilit că vinovat de producerea incidentului se face un bărbat de 60 de ani, din municipiul Urziceni care nu a respectat culoarea semaforului electric la momentul pătrunderii într-o intersecţie. Înt-o clipă, acestea a fost acroşat de un alt autoturism, condus regulamentar de către o femeie de 34 de ani. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe trotuar, unde a acroşat un pieton, un minor de 12 ani.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
 
Ambii conducători auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
citeste totul despre: