Un brăilean care s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Ialomiţa a fost găsit teafăr

Un brăilean care s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Ialomiţa a fost găsit teafăr

Bărbatul a fost recuperat de forţele de ordine FOTO Adevărul

Un bărbat care se rătăcise în pădirea din apropierea comunei Bucu a fost găsit teafăr de forţele de ordine, după o căutare asiduă  de 3 ore. Poliţişti, jandarmi şi lucrători silvici au pornit joi seară îăntr-o cursă contracronometru pentru găsirea bărbatului care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Alarma a fost dată în jurul orei 18.00, când un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila, a apelat numărul de urgenţă 112, sesizând că s-a rătăcit într-o pădure din apropierea comunei Bucu.
 
În zona indicată de apelant s-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 1 Slobozia, luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, jandarmi şi pompieri ialomiţeni, precum şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic. Toţi au efectuat activităţi de căutare în pădurea Balancea şi zonele adiacente, pe o suprafaţă de aproximativ 450 de hectare.
 
Din cauza terenului greu accesibil, forţele de ordine au intervenit pe jos, cu surse de lumini artificiale, timp în care s-a menţinut permanent legătura telefonică, atât cu dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cât şi cu bărbatul care a precizat că s-a rătăcit.
 
După aproximativ 3 ore de căutări, acesta a fost găsit în pădure, fiind preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările