Tânăr aflat în izolare, prins de jandarmi jucând fotbal

Tânăr aflat în izolare, prins de jandarmi jucând fotbal

Tânărul a fost prins jucând fotbal FOTO IJJ Ialomiţa

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost prins de jandarmii ialomiţeni jucând fotbal pe un teren din oraş, deşi trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Incidentul a avut loc duminică, 8 noiembrie. în jurul orelor 19.30. Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, bărbatul a fost identificat în timpul unui control pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Tânărul se afla la o partidă de fotbal pe terenul sintetic de la Clubul Tineretului, deşi fusese plasa în izolare la domiciliu. El s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
Duminică, 8 noiembrie, la nivelul judeţului Ialomiţa, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 era de 2.696, cu 82 cazuri mai mult faţă de ziua de sâmbătă, când au fost înregistrate 2.614 cazuri. Rata de incidenţă la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 2,2/1000 de locuitori.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările