Suspecţi de trafic de minori şi proxenetism, săltaţi de poliţişti

Suspecţi de trafic de minori şi proxenetism, săltaţi de poliţişti

Descinderi în judeţul Ialomiţa FOTO Adevărul

Poliţiştii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, astăzi, 7 iulie, în judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori şi proxenetism. Şapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

Conform anchetatolrilor, în perioada februarie-iulie 2021, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe femei, în vederea exploatării sexuale, urmărind obţinerea de foloase materiale.
 
Acestea şi-ar fi oferit serviciile sexuale în municipiile Ploieşti şi Constanţa. De asemenea, în activitate, pe fondul unor promisiuni de consolidare a unei relaţii afective şi asigurarea unui trai mai bun, unul dintre bărbaţi ar fi implicat şi o minoră.
 
Persoanele implicate au fost conduse la sediul unităţii de parchet, în vederea audierii şi documentării activităţii infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii B.C.C.O. Ploieşti - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti. 
Suportul activităţilor a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar în activităţile desfăşurate au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările