Sărmanii din Slobozia primesc ajutoare. Unde se distribuie coletele cu alimente de la UE

Sărmanii din Slobozia primesc ajutoare. Unde se distribuie coletele cu alimente de la UE

Coletele cu alimente se distribuie la cantina socială din Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcţia de Asistenţă Socială Slobozia, aduce la cunoştinţă cetăţenilor că în perioada  15 februarie-31 martie se desfăşoară distribuirea produselor alimentare şi de igienă la cantina socială Sfaântul Nicolae, situată în Slobozia, strad.Viilor, nr.61, între orele 08.30-16.00

În perioada 15-26 februarie 2021:
 
a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.
b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei;
 
În perioada  01-31 martie 2021:
 
c) persoanele încadrate în grad de handicap grav şi accentuat.
 
Ridicarea produselor seva face astfel:
 
Pachetele de produse POAD se ridică personal de către beneficiari sau de către aparţinători, în baza prezentării următoarelor documente precum şi a verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective: actul de identitate(copie şi original), certificatul de handicap valabil(copie şi original).
 
Fiecare beneficiar va primi pachet cu alimente conţine faină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve cu carne de porc, carne de vită şi pate de ficat de porc, compot, gem de fructe normal şi dietetic, şi cântăreşte cca 25 de kilograme. De asemenea, vor fi distribuite şi colete cu produse de igienă conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii şi şampon pentru adulţi, precum şi detergent de rufe.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările