S-a deschis Târgul Apicol la Stadionul Municipal 1 Mai. Expun producători din 10 judeţe

S-a deschis Târgul Apicol la Stadionul Municipal 1 Mai. Expun producători din 10 judeţe

Mierea, un produs la mare căutare FOTO Adevărul

Cea de-a XI-a ediţie a Târgului Apicol de la Slobozia are loc în perioada 28 februarie-1 martie în incinta Stadionului Municipal "1 Mai". La eveniment vor expune producători din 10 judeţe.

 
Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, organizatorii evenimentului au anunţat că la târg şi-au anunţat participarea 27 de societăţi comerciale cu profil apicol din diferite judeţe, printre care Argeş, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Bucureşti, Buzău, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Vaslui. Aceştia vor expune spre vânzare o gamă largă de echipamente, utilaje, materiale apicole, dar şi miere, polen, propolis şi alte produse de calitate. De asemenea, vor fi prezenţi producători din Braşov, Bucureşti, Buzău şi Vrancea care vor comercializa produse tradiţionale din carne de porc, brânzeturi, prăjituri de casă şi kurtos kalacs. Pe tot parcursul desfăşurării Târgului, va funcţiona o terasă unde se vor servi preparate la grătar. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: