Reţinut de poliţişti pentru încălcarea repetată a ordinului de protecţie

Reţinut de poliţişti pentru încălcarea repetată a ordinului de protecţie

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii din Coşereni au reţinut un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu.

 
La data de 21 mai, oamenii legii au fost sesizaţi prin apel 112 de o femeie de 49 de ani, din comuna Axintele, cu privire la faptul că fostul concubin a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis pe numele său.
 
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în mod repetat nu a respectat măsurile impuse de a nu se apropia de locuinţa femeii. Ultima dată în ziua de 21 mai s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate şi a ameninţat-o cu un cuţit.
 
Bărbatul este cercetat penal de poliţişti pentru comiterea a 3 infracţiuni (ameninţare, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu), toate săvârşire împotriva concubinei sale.
 
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 50 de ani pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni pentru a fi dispusă o măsură preventivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: