Reguli noi la examinarea pentru obţinerea permisului. Unde se fac programările

Reguli noi la examinarea pentru obţinerea permisului. Unde se fac programările

Examinarea persoanelor care solicită permis de conducere se face cu programare FOTO Adevărul

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Ialomiţa a luat măsuri pentru reducerea timpilor de aşteptare a persoanelor care solicită examinarea pentru obţinerea permisului.

Astfel, activitatea de examinare la proba teoretică se va desfăşura în perioada 21 septembrie-10 octombrie 2020, zilnic, conform programului de lucru, luni 09.00-18.00, marţi, miercuri, joi 08.00-16.00, respectiv vineri 08.00-15.00.
 
Candidaţii programaţi anterior pe site-ul www.drpciv.ro se pot reprograma dacă doresc, în perioada menţionată mai sus, accesând modulul Înregistrare dosar examinare, modul accesibil din data de 15 septembrie, ora 17.00.
 
Depunerea documentelor de examinare pentru candidaţii programaţi se va efectua la sala de examinare în zilele de marti, miercuri si joi, conform programării prealabile pe site-ul www.drpciv.ro..
 
Persoanele care solicită redobândirea permisului de conducere, întrucât nu figureaza în evidenţele Autorităţii Rutiere Române, se pot prezenta în perioada menţionată mai sus, în fiecare zi lucrătoare, după ora 13.00.
 
“Prezentarea pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere se va face cu maximum 10 minute înainte de ora programată, pentru evitarea aglomerării şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cetăţeni. Nu este permis accesul persoanelor fără programare în sala de examinare. Măsurile propuse vor fi efectuate cu respectarea strictă a normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a anunţat Prefectura Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările