Peste 300 de poliţişti, în misiune de Paşte. Cetăţenii, sfătuiţi să respecte măsurile sanitare

Peste 300 de poliţişti, în misiune de Paşte. Cetăţenii, sfătuiţi să respecte măsurile sanitare

Poliţia, în misiune de sărbători FOTO Adevărul

Sute de poliţişti ialomiţeni se vor afla în misiune de Paşte, pentru a descuraja faptele antisociale. Oamenii legii fac apel la cetăţeni să respecte măsurile impuse de autorităţi pe perioada stării de alertă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Efectivele de poliţie care participă la misiuni în această perioadă, împreună cu reprezentanţii IJJ Ialomiţa şi cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii de control, vor acţiona, pe de o parte pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare, cu referire la activităţile de prevenire şi limitare a răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.
 
Vor fi desfăşurate activităţi preventive în zona adiacentă lăcaşelor de cult, dar şi în centre comerciale, pieţe, mijloace de transport în comun,  terase ori zone de agrement, scopul fiind acela de a verifica dacă sunt respectate măsurile de protecţie sanitară luate de autorităţi. 
 
În noaptea de Înviere, respectiv 1/2 mai, circulaţia va fi permisă în intervalul orar 22,00-05,00, cu respectarea măsurilor de protecţie, respectiv portul măştii, astfel încât să acopere nasul şi gura şi respectarea distanţării fizice inclusiv în zona lăcaşurilor de cult şi pe timpul oficierii slujbelor religioase. 
 
 
Dintre cei peste 360 de poliţiştii care se vor afla la datorie în aceste zile se numără structurile de ordine publică şi poliţie rutieră, alături de aceştia, ca de fiecare dată, sunt implicaţi şi colegi de la transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.
 
Pe drumurile publice, poliţiştii de la rutieră vor acţiona, pentru prevenirea producerii unor accidente grave, astfel că sunt folosite, la capacitate maximă, toate aparatele radar, care sunt amplasate pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile identificate cu risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările