O armată de poliţişti, pe urmele infractorilor din Bărăgan. Zeci de persoane suspecte au fost amprentate

O armată de poliţişti, pe urmele infractorilor din Bărăgan. Zeci de persoane suspecte au fost amprentate

Poliţia a desfăşurat o acţiune de amploare la Slobozia FOTO IPJ Ialomiţa

Forţe de ordine impresionante au luat cu asalt miercuri dimineaţă oraşul Slobozia. Acţiunea cu poliţişti şi jandarmi înarmaţi a vizat combaterea faptelor antisociale. 97 de persoane au fost amprwentate, iar de la o societate comercială au fost confiscate aproape 7 tone de deşeuri feroase.

Conform IPJ Ialomiţa, 97 de persoane au fost amprentate, 122 de autoturisme controlate şi au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, de la firmă de colectare a fierului vechi au fost confiscate 6.962 de kilograme de deşeuri.
 
La data de 1 iulie, în intervalul orar 08.30 – 11.00, 99 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică şi investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, precum şi peste 30 de jandarmi au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, în vederea prevenirii infracţionalităţii stradale.
 
Au fost controlate în trafic 122 de autovehicule şi legitimate peste 450 de persoane. În cadrul acţiunii poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic au instituit puncte fixe de amprentare, fiind fotografiate şi amprentate 97 de persoane cu domiciliul in municipiul Slobozia.
 
De asemenea, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 30.000 de lei, fiind reţinut 1 permis de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite.  De la o societate comercială au fost confiscate 6.962 de kilograme de deşeuri metalice, valoarea bunurilor ridicate fiind de 5.200 de lei. 
 
Pe aceeaşi temă:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: