Două localităţi din Ialomiţa au intrat în carantină. Ce rată de infectare se înregistrează

Două localităţi din Ialomiţa au intrat în carantină. Ce rată de infectare se înregistrează

Două localităţi din judeţul Ialomiţa au intrat în carantină FOTO Adevărul

Încă două localităţi din judeţul Ialomiţa au fost plasate în carantină. Este vorba despre Bucu şi Gheorghe Doja, unde se înregistrează număr ridicat de infectpri cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a dispus intrarea în carantină pentru 14 zile a localităţilor Bucu şi Gheorghe Doja din cauza incidenţei crescute a cazurilor de COVID-19. 

În localitatea Gheorghe Doja se înregistrează o rată de 7,12/1000 de locuitori, iar în comuna Bucu rata incidenţei cazurilor este de 6,16/1000 de locuitori. Incidenţe peste 6/1000 de locuitori se înregistrează şi în localităţile Drăgoieşti, Gârbovi şi Dridu.
 
Luni, 12 aprilie, la nivelul judeţului Ialomiţa, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10.123, cu 41 de cazuri mai mult faţă de ziua de duminiciă, 11 aprilie, când au fost înregistrate 10082 de cazuri. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 2,74/1000 de locuitori.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările