Descinderi în forţă la Urziceni. 11 persoane sunt cercetate pentru furt de combustibil

Descinderi în forţă la Urziceni. 11 persoane sunt cercetate pentru furt de combustibil

Suspecţii au fost aduşi la audieri la sediul DIICOT Slobozia sub escorta mascaţilor FOTO: M.S.

Zona Urziceniului a fost luată cu asalt de mascaţi în această dimineaţă. Forţele de ordine au descins în 18 locaţii, în care se ascundeau hoţi de  produse petroliere.

Mascaţii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizat Ialomiţa şi procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată – Birotul Teritorial Slobozia, au descins în această dimineaţă în 18 locaţii din zona Urziceni.

Anchetatorii au căutat o reţea infracţională, specializată în furt de produse petroliere. Respectiva reţea era alcătuită din 11 persoane acuzate că ar fi sustras combustibil din magistralele care tranzitează zona Urziceniului.

Odată sustras, materialul combustibil era comercializat pe piaţa neagră. Din cei 11 suspecţi, 10 au fost chemaţi la audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Slobozia. Unul dintre cei vizaţi nu a putut fi descoperit, el fiind plecat în străinătate. La momentul de faţă, audierile sunt în plină desfăşurare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: