Condamnat pentru spălare de bani, prins de poliţiştii ialomiţeni la Călăraşi

Condamnat pentru spălare de bani, prins de poliţiştii ialomiţeni la Călăraşi

Bărbatul a fost capturat de poliţişti FOTO Shutterstock

Un bărbat, condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare a banilor, a fost capturat de poliţiştii ialomiţeni la Călăraşi. Bărbatul se sustrăgea executării pedepsei de 8 ani şi 6 luni.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, poliţiştii ialomiţeni au identificat pe raza judeţului Călăraşi, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Slobozia, condamnat pentru infracţiuni grave şi care fugea de autorităţi.
 
Pe numele acestuia, Tribunalul Ialomiţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor. Suspectul fusese pus în urmărire naţională. La scurt timp de la capturare, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările