Cercetaţi penal pentru tăiere ilegală de arbori. Suspecţii au fost prinşi în trafic

Cercetaţi penal pentru tăiere ilegală de arbori. Suspecţii au fost prinşi în trafic

Cei doi tineri au fost prinşi în trafic FOTO Adevărul

Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Ion Roată în timp ce transportau arbori tăiaţi ilegali. Suspecţii au fost opriţi în trafic, pentru control, iar autoutilitara ce transporta material lemnos a fost percheziţionată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate a reieşit că la volan se afla un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Broşteni, acesta fiind însoţit de un tânăr, de 25 de ani, iar materialul lemnos este rezultat în urma tăierii ilegale a unor copaci ce se aflau pe marginea unui canal de desecare din extravilanul localităţii Alexeni.
  
La faţa locului a fost solicitat sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Urziceni pentru măsurarea materialului lemnos reprezentat de diferite specii de pomi, întreaga cantitate fiind lăsată în custodie pădurarului. 
         
Totodată a fost ridicat în vederea confiscării un motofierăstrău, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale. Cei doi s-au ales cu dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările