Bătaie între doctoriţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Şefa UPU a fost agresată de o colegă

Bătaie între doctoriţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Şefa UPU a fost agresată de o colegă

Medicul Anca Telehuz (foto centru) şefa UPU Slobozia FOTO: Facebook.com/Anca Telehuz

Un scandal mostru s-a petrecut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Şefa Unităţii Primiri Urgenţe a fost agresată de o colegă, medic specialist de secţia Boli Interne a unităţii medicale. În acest caz a fost deschisă o anchetă penală.

Incidentul semnalat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia s-a consumat în urmă cu aproximativ două săptămâni. În timp ce era de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe, doctoriţa Anca Telehuz a fost agresată în timpul serviciului de colega sa, doctoriţa Nina Turcuman, specialist în cadrul secţiei de Boli Interne. 

Se pare că motivul scandalului ar fi o neînţelegere pe care medicul Anca Telehuz ar fi avut-o cu fiul medicului Nina Turcuman, doctor care îşi desfăşoară activitatea tot în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Nefericitul incident a fost făcut public astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Ialomiţa de către consilierul judeţean Dragoş Soare. 

„Aş vrea să atrag atenţia cu privire la un incident care s-a petrecut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, legat de doamna doctor Anca Telehuz, care a fost agresată de un coleg. Pe această cale, domnule preşedinte aş vrea să atrag atenţia şi să invităm toţi factorii care au fost implicaţi în acest scandal pentru a face lumină în acest caz” a declarat Dragoş Soare, consilier în cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa. 

„Nu ştiu despre ce e vorba”

Prezentă la dezbaterea publică a fost şi Mariana Iancu, actualul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Aceasta a evitat să facă declaraţii cu privire la incident, precizând faptul că viaţa pacienţilor care se prezintă la Spitalul Slobozia nu este pericilată de scandalurile dintre medici. „Vreau să vă spun că nu cred că viaţa oamenilor este periclitată de conflictele dintre medicii din spital şi UPU. Nu eram şi nu ştiu despre ce a fost vorba când s-a întâmplat incidentul” a susţinut Mariana Iancu. 

Potrivit unor surse, în cazul incidentului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost deschisă o anchetă penală şi a fost sesizat Colegiul Medicilor Ialomiţa. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările