Val uriaş de simpatie pentru fata de 10 de la ţară care vrea să vadă marea: „Cu fiecare urare de bine sunt mai aproape de ţelurile mele“

Val uriaş de simpatie pentru fata de 10 de la ţară care vrea să vadă marea: „Cu fiecare urare de bine sunt mai aproape de ţelurile mele“

Cristina a muncit enorm în toţi anii de şcoală, dorinţa sa fiind să-şi mulţumească părinţii şi... să vadă marea FOTO: arhiva personală/Cristina Postelnicu

Cristina Postelnicu, fata de la ţară care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi care a declarat pentru „Adevărul“ că dorinţa ei este să vadă marea, a primit zeci de mesaje de simpatie şi invitaţii la malul mării. Pentru toţi are un mesaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În primul rând, aş vrea să le mulţumesc tuturor pentru mesajele deosebite şi pentru sprijinul neaşteptat pe care l-am primit. Tot ceea ce se întâmplă este nemaipomenit pentru mine şi sunt foarte fericită că efortul depus la scoală mi-a adus această medie, cu fiecare urare de bine simţind că sunt mai aproape de ţelurile mele. Am realizat că în viaţa mea există oameni de nota 10, atât cunoscuţi şi iubiţi, cât şi prietenii nedescoperiti încă. Mulţumesc foarte mult!!!“, le transmite Cristina tuturor celor care de marţi, 25 iunie 2019, o felicită şi se oferă să-i îndeplinească visul de a vedea marea.

După ce povestea Cristinei, fata de 10 de la Şcoala Gimnazială Orlea, a fost prezentată de Adevărul, zeci de oameni s-au oferit să o sprijine pe tânără să-şi îndeplinească visul, mişcaţi de efortul ei şi de dorinţa de a-şi mulţumi părinţii care fac tot ce pot pentru adolescentă şi pentru fratele ei mai mic, părinţii muncind împreună la o firmă de confecţii din textile, din Corabia.

Mama tinerei, Eugenia Postelnicu, a declarat, la rândul său, că sunt pur şi simplu uimiţi de cele întâmplate şi că le este cu adevărat greu să ia decizii în privinţa ofertelor venite de peste tot din ţară. Au hotărât în familie ca cei care vor să contacteze familia să o facă prin intermediul contului de Facebook al soţului, tatăl Cristinei, Cristian Postelnicu, unde se va răspunde fiecărui mesaj primit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: