Un copil de 12 ani a rămas blocat în toaleta de 28.000 euro din mijlocul Slatinei. L-au scos pompierii VIDEO

Un copil de 12 ani a rămas blocat în toaleta de 28.000 euro din mijlocul Slatinei. L-au scos pompierii VIDEO

Toaleta „inteligentă“ a fost inaugurată cu mare fast în martie 2014 FOTO: Adevărul

Un băiat în vârstă de 12 ani a rămas blocat în toaleta publică amplasată în zona centrală a Slatinei cu 7 ani în urmă şi care a costat municipalitatea 28.000 euro.  Pompierii au intervenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul s-a petrecut duminică după-amiaza, 9 mai 2021. Copilul se afla în compania altor copii de vârsta sa în momentul în care nevoia l-a împins să folosească una dintre foarte puţinele toalete publice din municipiul Slatina, şi cea mai scumpă, de altfel, care în urmă cu 7 ani a costat municipalitatea cât o garsonieră. Prietenii care îl însoţeau pe copil au fost, de altfel, şi cei care au sunat după ajutor.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, în zona Oficiului Poştal 1, pentru salvarea unui minor blocat într-o toaletă publică.

Pompierii au îndepărtat o grilă de aerisire aflată pe plafonul toaletei şi cu ajutorul unei scări, au reuşit să-l salveze pe minor.

Copilul, în vârstă de 12 ani, din Slatina, nu prezenta urme de traumă, a fost asistat la locul evenimentului de echipajul SMURD. Cu consimţământul părinţilor, acesta a refuzat transportul la spital“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Vă recomandăm şi: 

FOTO VIDEO  Prima toaletă „inteligentă“ din Oltenia a fost dată în folosinţă la Slatina

FOTO  Slatina, singura reşedinţă de judeţ din ţară fără toalete publice

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările