O fată de 16 ani, din Olt, dată dispărută după 5 luni. Ar fi plecat spre şcoală în 15 septembrie 2019

O fată de 16 ani, din Olt, dată dispărută după 5 luni. Ar fi plecat spre şcoală în 15 septembrie 2019

Caz de dispariţie cu multe semne de întrebare în judeţul Olt, unde la cinci luni de la „plecarea voluntară de la domiciliu“ a unei fete de 16 ani tatăl său a anunţat dispariţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copila, Aurelia Carmen Radu, în vârstă de 16 ani, locuia la bunicul său, în comuna Fălcoiu, judeţul Olt. În 15 septembrie 2019 fata ar fi plecat spre şcoală, dar nu a mai revenit. la cinci luni distanţă, tatăl său, care locuieşte în comuna Deveselu, a anunţat la poliţie dispariţia fiicei sale. Mama tinerei încă nu a fost identificată de poliţişti.

fata ar mai fi plecat de acasă şi cu un an înainte, cu un băiat din Teleorman. De ce dispariţia sa a fost anunţată atât ed târziu este o întrebare la care poliţiştii nu au primit răspuns.

La data de 10 februarie a.c., orele 10.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Osica de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că nu mai ştie nimic de fiica sa, RADU AURELIA-CARMEN, de 16 de ani, de la începutul anului şcolar 2019.

Minora a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către şcoală şi nu a mai revenit la locuinţa bunicului. Are următoarele semnalmente: vârsta de 16  ani, aproximativ 1.50cm , 55-60 kg greutate , ochi căprui, păr castaniu, lung, nu prezintă semne particulare.  Nu se cunoaşte vestimentaţia la data dispariţiei“, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, este apelul poliţiştilor.               

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: