„Ninja“ de Slatina, pericol în trafic. Imaginile cu bărbatul înarmat cu o bâtă au ajuns pe internet VIDEO

„Ninja“ de Slatina, pericol în trafic. Imaginile cu bărbatul înarmat cu o bâtă au ajuns pe internet VIDEO

Bărbatul s-a bătut minute bune cu un agresor imaginar, dând mari emoţii şoferilor FOTO: captura video Facebook/Info Trafic Slatina

Un bărbat cu probleme grave de sănătate a fost surprins pe o stradă intens circulată din Slatina, circulând printre autoturisme. Înarmat cu o bâtă, el le-a dat emoţii şoferilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Bărbatul a fost identificat şi preluat de poliţişti în cursul zilei de vinerim 14 mai 2021, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina unde  va rămâne, cel mai probabil, pentru câteva zile la Psihiatrie.

Ştirea iniţială

Bărbatul, care îşi face veacul pe străzile Slatinei, a fost surprins în zona Gară, pe o stradă cu trafic auto intens. Înarmat cu o bâtă, bărbatul şi-a făcut loc agresiv printre autoturisme, întreaga scenă fiind surprinsă de pe treptele unui magazin din apropiere.

Nu a existat, însă, nicio sesizare prin 112, spun reprezentanţii IPJ Olt, care au văzut în cele din urmă imaginile postate pe grupul de Facebook „Info Trafic Slatina“. Faptul şi mai grav este însă că acesta nu este nici pe departe singurul „personaj“ din peisajul slătinean, multe alte persoane cu probleme de sănătate ameninţând populaţia. 

Pe reţelele sociale s-au înmulţit mărturiile slătinenilor care circulă foarte mult pe jos şi care spun că se simt ameninţaţi de prezenţa acestor persoane cu vizibile probleme de sănătate, dar pentru care nu se găsesc soluţii.

Conform procedurilor, Poliţia intervine în momentul în care apare un conflict, persoanele agresive sunt deseori preluate de către echipajele de ordine publică, fiind de obicei transportate la o unitate sanitară. Uneori ajung pentru câteva zile în secţiile de Psihiatrie, însă la scurt timp sunt externate şi se întorc în stradă.

Vă recomandăm şi: 

Tânără agresată pe stradă de o femeie cu probleme psihice. „Poliţiştii mi-au spus că n-au ce să-i facă“

Poliţiştii care i-au spus unei tinere agresate că nu pot lua măsuri împotriva agresoarei sunt cercetaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările