Femeia răpită de fostul concubin din faţa unei primării din Olt ceruse ordin de protecţie. Cum i-au găsit poliţiştii VIDEO

Femeia răpită de fostul concubin din faţa unei primării din Olt ceruse ordin de protecţie. Cum i-au găsit poliţiştii VIDEO

Peste 100 de poliţişti şi jandarmi s-au mobilizat pentru a da de urma celor doi

Femeia de 31 ani care marţi, 21 septembrie 2021, a fost luată cu forţa din maşina personală, de către fostul concubin, nu ar fi fost, conform primelor informaţii, agresată de acesta în cele aproape trei ore până când poliţiştii le-au dat de urmă. Bărbatul este cercetat pentru lipsire de libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă


La aproape trei ore de când s-a dat alerta, poliţiştii din Olt au găsit maşina în care se aflau fostul concubin şi femeia de 31 ani şi l-au oprit pe şofer. Conform primelor informaţii, femeia nu ar fi fost agresată pe perioada „plimbării“ la care bărbatul a supus-o fără voie. Indiferent, însă, de faptul că femeia va depune sau nu plângere pe numele fostului concubin, cercetările vor continua pentru infracţiunea de libertate.

Femeia a cerut ordin de protecţie în luna mai

Cei doi au trăit în concubinaj şi au şi un copil împreună. După despărţire, bărbatul nu s-ar fi împăcat cu ideea că nu mai sunt un cuplu şi ar fi încercat în mod repetat să o convingă pe fosta iubită să se răzgândească. Asta până când femeia a cerut ordin de protecţie, în cursul lunii mai, iar acest ordin de protecţie este încă în vigoare.

 

 

Marţi-dimineaţă, femeia s-a deplasat de la Caracal, unde are domiciliul, în comuna Dobrosloveni, unde fiica sa  frecventează grădiniţa (minora s-ar afla în îngrijirea bunicii paterne, pentru că femeia răpită lucrează în străinătate), penru a o aduce pe cea mică. În faţa primăriei din localitate foştii concubini s-au întâlnit, iar discuţia a degenerat. Femeia a urcat în maşina sa, bărbatul a insistat însă să îl urmeze, aşa că a spart geamul maşinii acesteia şi a scos-o pe femeie din autoturism. A făcut-o, folosindu-se de forţă, să urce în maşina lui şi a demarat în trombă. Scena a fost văzută de mai mulţi localinici, care au alertat prin 112 autorităţile. În unul dintre apeluri li s-a spus poliţiştilor inclusiv că nu doar femeia, ci şi copila acesteia ar fi fost răpite. Poliţiştii au găsit-o în schimb pe micuţă la grădiniţă.

Au trecut aproape trei ore până când poliţiştii au reuşit să oprească în cele din urmă maşina bărbatului, pe drumul dintre Mihăieşti şi Radomireşti,  să-l imobilizeze pe bărbat şi să-l ducă la audieri. Anterior l-au contactat însă telefonic, bărbatul fiind de acord să-şi încheie aventura pe patru roţi alături de fosta iubită.

Bărbatul se află la audieri, poliţiştii investigând cazul de lipsire de libertate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Vă recomandăm şi:

Peste 100 poliţişti şi jandarmi în căutarea unei femei răpite din comuna Alexandrei Măceşanu. Făptaşul a fost prins câteva ore mai târziu VIDEO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările