Crimă învăluită în mister la Slatina. Un bărbat a fost bătut crunt, decedând două zile mai târziu. Se caută autorii

Crimă învăluită în mister la Slatina. Un bărbat a fost bătut crunt, decedând două zile mai târziu. Se caută autorii

Un bărbat în vârstă de 42 ani a fost găsit inconştient într-un cartier de la periferia oraşului Slatina. A fost transportat la spital, decedând după două zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul ar fi fost bătut de persoane încă neidentificate, scrie publicaţia 10News Media, fiind găsit inconştient, duminică, 9 august 2020, în cartierul Sărăceşti din municipiul Slatina. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, însă nu a supravieţuit mai mult de două zile.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cercetează cazul. 
 
„Vă pot confirma că există cazul în lucru, dar nu putem să oferim detalii, pentru că lucrăm. Momentan este crimă cu autor necunoscut, dar vreau să ne lăsaţi să lucrăm. Este un caz delicat. Victima avea 42 de ani şi este din Slatina”, au precizat procurorii pentru publicaţia citată.
 
Victima era cunoscută drept un bărbat violent. Se ocupa cu creşterea oilor, având stâna chiar în Sărăceşti. Era căsătorit şi avea doi copii, mai scrie 10 News Media.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările