COVID-19: şapte decese raportate într-o zi în Olt. Un bărbat de 42 ani a murit la domiciliu, un altul, de 39 ani, la spital

COVID-19: şapte decese raportate într-o zi în Olt. Un bărbat de 42 ani a murit la domiciliu, un altul, de 39 ani, la spital

25 pacienţi se luptă să trăiască în secţiile ATI-COVID din Olt FOTo: Inquam Photos/Virgil Simionescu

Direcţia de Sănătate Publică Olt a raportat joi, 15 aprilie 2021, şapte decese în legătură cu COVID-19. Cea mai tânără victimă este un bărbat de doar 39 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul deceselor raportate în judeţul Olt de la debutul pandemiei a ajuns la 325, Direcţia de Sănătate Publică Olt anunţând astăzi alte şapte cazuri. Trei dintre victime sunt cu vârste sub 55 ani.
 
Decesul nr. 319 este cel al unui bărbat de doar de 39 ani din mediul urban, care a decedat la Spitalul „Matei Balş“ din Bucureşti. Bărbatul suferea şi de obezitate morbidă şi boală cardiacă ischiemică, decesul înregistrându-se în 13 aprilie.
 
Un alt caz de deces este cel al unui bărbat de 42 ani, tot din mediul urban, care a decedat la domiciliu în 11 aprilie, infecţia cu noul coronavirus fiind confirmată a doua zi prin proba necroptică recoltată de medicul anatomo-patolog. Bărbatul suferea de Parkinson, cauza consemnată a decesului fiind: stop cardiorespirator, pneumonie masivă bilaterală, infecţie Covid-19.
 
Decesul nr. 325 este cel al unei femei de 54 ani, din mediul urban, internată la spitalul din Slatina în 8 aprilie, care a decedat ieri, 14 aprilie. 
 
Femeia suferea de asemenea de obezitate grad II, Hipertensiune arterială primară şi hipotiroidie. Pe lista deceselor raportate astăzi se mai află: un bărbat de 79 ani, internat în 5 aprilie la spitalul din Caracal şi decedat în 13 aprilie; o femeie de 81 ani, din mediul rural, internată tot la Caracal în 6 aprilie şi decedată în 14 aprilie; un bărbat de 77 ani, din mediul urban, internat la SJU Slatina în 7 aprilie şi decedat în 13 aprilie şi o femeie de 65 ani, din mediul rural, internată în 9 aprilie la spitalul din Slatina şi decedată în 13 aprilie. Toţi sufereau şi de alte boli.
 
La această dată, în spitalele din judeţ sunt tratate 147 persoane diagnosticate cu COVID-19, 25 fiind în secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă. Alte 516 persoane se tratează la domiciliu. În ultimele 24 ore au fost raportate în Olt 49 cazuri noi de COVID-19.
 
Vă recomandăm şi: 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările