Centru de vaccinare drive-through şi la Slatina. Unde şi după ce program va funcţiona

Centru de vaccinare drive-through şi la Slatina. Unde şi după ce program va funcţiona

Centrele drive-trough se bucură de mare succes în toată ţara FOTO: arhiva Adevărul

De la sfârşitul acestei săptămâni, persoanele care vor să se vaccineze fără să ajungă într-un centru clasic vor putea să o facă şi la Slatina, la primul centru drive-through.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul despre care se tot discută deja de câteva săptămâni va începe să funcţioneze de vineri, 14 mai 2021. Va fi organizat cu acces din Aleea Eroilor, care mărgineşte cel mai mare parc din Slatina, Parcul Tineretului. Centrul va fi deschis timp de trei luni, cel puţin aşa îşi propun la acest moment organizatorii.

„Primăria Municipiului Slatina anunţă faptul că vineri, 14.05.2021 se va deschide primul centru de vaccinare de tipul drive-through ce va fi situat în proximitatea „Parcului Tineretului”, mai exact pe strada „Aleea Eroilor”.

De asemenea, în aceeaşi locaţie va fi amplasat inclusiv un birou de unde toate persoanele imunzate vor primi dovada vaccinării, respectiv certificatul.

Această activitate se va desfăşura pe o perioadă de 3 luni zilnic, în fiecare după-amiază, iar cetăţenii se vor putea vaccina în maşină, fără să fie nevoie de o programare“, au transmis reprezentanţii Primăriei Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă.

Vaccinare cu produsul de la Pfizer sau Johnson&Johnson, la alegere

Persoanelor care aleg această modalitate de a se vaccina le sunt puse la dispoziţie două tipuri de vaccin.Persoanelor care doresc să se vaccineze le vor fi puse la dispoziţie atât serul Pfizer cât şi serul Johnson&Johnson, cel din urmă necesitând administrarea unei singure doze“, au mai menţionat reprezentanţii primăriei.

După vaccinare persoanele vor rămâne în maşină timp de 15 minute, pentru supravegherea post-vaccinare.

„Menţionăm faptul că sensul unic de funcţionare va fi dinspre strada Artileriei către strada Tunari iar în vederea eficientizării acestei acţiuni, agenţii de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare şi supraveghere post vaccinare“, se mai menţionează în comunicat.

Vă recomandăm şi:

Un gigant german din industria auto a început vaccinarea salariaţilor la cea mai veche fabrică din România

Cipru a inclus România pe lista roşie de călătorie. Ce trebuie să ştie turiştii

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările