UPDATE Cadavru decapitat descoperit la marginea unei localităţi din Olt. Capul a fost găsit la 20-30 de metri de trup

UPDATE Cadavru decapitat descoperit la marginea unei localităţi din Olt. Capul a fost găsit la 20-30 de metri de trup

Tatăl băiatului (bărbatul în pulover alb) şi-a văzut ultima dată copilul ieri după-amiază FOTO: Andreea Mitrache

O descoperire macabră a spulberat liniştea unei localităţi din Olt, cadavrul unei persoane, din care lipseşte capul, fiind văzut la câţiva metri de ultima casă dintr-o localitate din Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.40 Anchetatorii au descoperit în urma căutărilor capul cadavrului găsit marţi-dimineaţă pe un drum din Brastavăţu, la aproximativ 20-30 metri de trup. „L-au găsit la câţiva metri depărtare, în vii, probabil vreun câine l-a dus acolo. Am înţeles că ar fi vorba de un băiat de aici de la noi, băiatul unui cetăţean de aici, dar nu prea stătea el pe acasă. Avea în jur de 17 ani, aşa. L-o fi omorât cineva, dar nu văd cine, nu era bogat, nu..., în sfârşit, nu ştim prea multe“, a declarat pentru Adevărul un cetăţean din comuna Brastavăţu. 

IPJ Olt a confirmat că anchetatorii au descoperit capul victimei, aşteptându-se ca şi medicul legist să ajungă la faţa locului, în funcţie de constatările acestuia fiind anunţaţi procurorii. Cadavrul s-a stabilit că este al unui tânăr de 14 ani, din localitate, care locuia cu tatăl său, mama acestuia, despărţită de tatăl băiatului, fiind domiciliată într-o altă localitate. 

Ştirea iniţială

Un cetăţean a sesizat, marţi-dimineaţă, 3 octombrie 2017, autorităţile că la marginea localităţii a fost descoperit cadavrul unei persoane. „Se confirmă, într-adevăr. Este un cadavru, îi lipseşte capul, este aruncat, practic, în drum, la vreo trei-patru metri de gardul ultimei case. Deocamdată nu ştim mai multe. Nu a dispărut nicio persoană, nu ştim de aşa ceva. Nu a fost identificat, aşteptăm criminaliştii“, a declarat Cici Constantin Oprea, primarul localităţii Brastavăţu. 

Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările