Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor cum a procedat

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii înfiorătoare despre cum ar fi procedat clientul său în cazul uciderii Alexandrei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Lascoschi, noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă (desemnat de Baroul Bucureşti, după ce dosarul a fost preluat de DIICOT - structura centrală, de la DIICOT - ST Craiova), a venit cu amănunte extrem de explicite, într-o intervenţie în direct la Antena 3. Acesta a precizat că l-a însoţit pe clientul său vineri, 2 august 2019, în cursul operaţiunii de recuperare a telefonului Alexandrei dintr-un parc din Caracal, avocatul spunând chiar că nu s-a căutat iniţial în locul indicat de suspect, pentru că anchetatorii nu l-au crezut în primă fază.

În direct a intervenit şi avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută la mijlocul lunii aprilie, tot din Caracal, şi pe care suspectul a recunoscut că de asemenea a omorât-o, din dialogul celor doi avocaţi reieşind informaţii terifiante.

S-a discutat mult pe tema metodei de distrugere a cadavrului, în acel incinerator improvizat, avocatul inculpatului făcând precizarea că Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că nu a tranşat cadavrul. 

„Nu s-a vorbit de tranşare, nu s-a relatat de tranşare. Deci incinerarea nu s-a făcut cu o tranşare anterioară, după deces, bineînţeles. Deci, nu…“, a spus Lascoschi, revenind ulterior cu o completare: „De fapt, el a precizat că a pus-o netranşată, rezultând din declaraţie, şi a pus-o în picioare, în acel butoi“, a mai spus Lasoschi.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, respinge în continuare această ipoteză, declarând că sâmbătă dimineaţă a făcut către anchetatori o solicitare în numele familiei de a fi acceptată realizarea unui experiment judiciar. „Am solicitat un experiment judiciar. Nu înţeleg de ce ne tot dăm cu presupusul, când putem face un lucru la îndemâna organelor de cercetare, respectiv a dispune un experiment judiciar al reconstituirii, să se ia un animal de aceeaşi talie, aceeaşi greutate cu un corp uman, respectiv al uneia din fete, să zicem că începem cu Alexandra, pentru că se indică foarte clar că ar fi fost arsă acolo, cel puţin de către autor. Să punem trei kilograme de, nu ştiu, de smoală, şi încă trei de vaselină, sau ce spune acest monstru că ar fi făcut acolo şi-ar fi pus, şi să vedem în cât timp ard aceste lucruri“, a spus avocatul Pop, moment în care avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că inculpatul ar fi menţionat că pentru a întreţine arderea a folosit şi mult plastic şi carton bitumat.

Claudiu Lascoschi, avocatul desemnat de Baroul Bucureşti pentru a-i fi asigurată apărarea lui Gheorghe Diaconu, a mai precizat că sâmbătă, 3 august 2019, nu va fi prezent la Caracal, dar că drepturile clientului său sunt respectate.

„Aş putea să vă spun că astăzi ceea ce au ei de făcut nu necesită prezenţa mea acolo. Au indicii suficiente care să-i ajute în cursul anchetei pe ziua de astăzi, chiar şi pe mâine“, a mai spus Lasoschi.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: