Al treilea test al pacientul diagnosticat pozitiv pentru Covid-19, din Caracal, este din nou pozitiv. Sâmbătă autorităţile au comunicat că al doilea test este negativ

Al treilea test al pacientul diagnosticat pozitiv pentru Covid-19, din Caracal, este din nou pozitiv. Sâmbătă autorităţile au comunicat că al doilea test este negativ

Pacientul a fost preluat în condiţii speciale de la domiciliu şi transportat la spitalul din Craiova FOTO: Arhiva

Pacientul de 51 ani, din Caracal, internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, contact al pacientului de 71 ani din Suceava, a fost retestat. Rezultatul este pozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care a călătorit alături de bărbatul de 71 ani, din Suceava, diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, a fost retestat. Pacientului din Caracal i s-au recoltat din nou probe luni, 9 martie 2020, iar rezultatul este pozitiv, au comunicat autorităţile din Dolj.

„Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului  din Caracal  în vârstă de 51 ani, internat   la  Spitalul   Clinic   de   Boli   Infecţioase   şi   Pneumoftiziologie „Dr.Victor(Babeş“Craiova,  a ieşit pozitiv.

Pacientul   va   rămâne   în   izolare   la  Spitalul   Clinic   de   Boli   Infecţioase   şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş“  Craiova. Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj va comunica în timp util orice modificare cu privirela situaţia epidemiologică a judeţului“, a transmis Prefectura Dolj.

Bărbatul de 51 ani, din Caracal, care se afla izolat la domiciliu încă din 29 februarie, a fost depistat pozitiv la Institutul „Matei Balş“ din Bucureşti, fiind preluat de la domiciliul său din Caracal şi transportat la Craiova. Sâmbătă, 7 martie, autorităţile din Dolj au comunicat că rezultatul testului efectuat la internare este negativ. Cel de-al doilea test efectuat la Craiova, însă, este din nou pozitiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: