Sibiu: VIDEO - Elba duce Cupa României în Banat. Timișoara a bătut Gazul cu 92-83 (GALERIE FOTO)

Timișorenii au dominat în cea mai mare parte meciul jucat la Sibiu. Jucătorii lui Petricevic au plâns se fericire la final.

Ştiri pe aceeaşi temă

VEZI AICI O GALERIE FOTO DIN TIMPUL MECIULUI ȘI DE LA DECERNAREA TROFEULUI

CITIȚI ȘI:

Un copil a căzut în cap în timpul meciului Gaz Metan - Asesoft Ploiești

VIDEO - Fanii lui Elba Timișoara s-au bătut cu oamenii de pază la meciul Otopeni – Asesoft

Elba a fost echipa mai proaspătă în joc în meciul cu Gaz Metan. Pesic și Dzambic au fost motoarele principale ale grupării timișorene. Mediașul a ținut pasul în finală doar în primul sfert pe care de altfel și l-a și adjudecat cu 22-21. Următoarele 10 minute au însemnat ieșirea la rampă a lui Velickovic, timișorenii trecând la timonă și conducând ostilitățile în teren. Elba a condus la pauză cu un punct pe tabelă, scor 44-43. Nici după ce au revenit de la vestiar medieșenii nu au schimbat mare lucru în jocul lor. Dumitrescu și Pavlovic nu au mai fost jucătorii care ieșeau cu o zi mai devreme la rampă în semifinala cu Asesoft. Marcovic a intrat și el în joc pentru bănățeni și se părea că zarurile erau aruncate, cu 10 minute înainte de finele partidei, scorul fiind 62-59,  pentru Elba. Chiar dacă Nicoară a făcut minuni pentru medieșeni pe final de meci, Timișoara s-a impus meritat cu 92-83 și a dus cupa în Banat, punând punct dominării Ploieștiului, care a învins în finala mică pe Otopeni.

Fiesta după meci

Jucătorii bănățeni și fanii din Timișoara s-au pupat de bucurie după ce au câștigat cupa. Antrenorul Petricevic a fost purtat pe brațe de jucătorii săi, care au plâns de fericire pentru trofeul câștigat. Jucătorii de la Elba au tăiat plasele de pe inelele coșurilor, ca să le păstreze amintire. Înainte de plecarea spre Timișoara, fanii și jucătorii au dus cupa într-un pub de lângă Sala Transilvania și au cântat cu toții în fața unei halbe de bere.

ELBA:

Dzambic 15, Velickovic 23, Pesic 24, Marcovic 10, Păltinișanu 4, Grubișic 11, Talabă 5.

GAZ METAN:

Zigeranovic 8, Pavlovic 16, Dumitrescu 8, Phelps 10, Drăgușin 1, Howell 14, Jucan 3, Nicoară 23.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările