Peste 400 de locuri de muncă vacante la Sibiu

Peste 400 de locuri de muncă vacante la Sibiu

Sibienii care sunt în căutatarea unui job pot alege din cele peste 400 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Din cele 416 locuri de muncă puse la bătaie de 61 de angajatori cele mai multe, 243 la număr, sunt în municipiul Sibiu. La Mediaş sunt 111 locuri de muncă disponibile, iar Agnita 47 iar la Cisnădie 15.

Se caută, printre altele, agenţi de vânzări, economişti, croitori, cizmari, funcţionari administrativi, ingineri, paznici, şoferi sau tehnicieni electronică.

Din totalul locurilor de muncă, 48 sunt pentru persoanele cu studii superioare (analist cumpărări, consilier administraţie publică, contabil, documentarist ordonantare logistică, funcţionar administrativ, grafician, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inginer electronist transporturi, programator, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, referant, secretară, specialist îmbunătăţire procese) în timp ce 368 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

Vă mai recomandăm

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările