Medicul Paur Jurgen Porr, noul preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România

Medicul Paur Jurgen Porr, noul preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România

Paul Jurgen Porr, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania

Medicul Paul Jurgen Porr este noul preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, Porr a fost ales în unanimitate de voturi, fiind singurul candidat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul Paul Jurgen Porr este noul preşedinte al Forumului democrat al Germanilor din România. Acesta a fost ales în cadrul scrutinului organizat după ce Klaus Iohannis, cel care a condus Forumul în ultimii 11 ani, a trecut la PNL.

Paul Porr este şef al Secţiei Clinice Medicală I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi consilier judeţean, şi de 11 ani este unul din vicepreşedinţii FDGR.

”Vom continua ce am început până acum, vom păstra aceleaşi relaţii de loialitate faţă de statul român”, a spus noul preşedinte al FDGR, care este şi finul primarului Sibiului.

”Ne cunoaştem de mulţi ani, colaborăm de mulţi ani, a fost unul din vicepreşedinţii mei pe tot parcursul celor 11 ani cât am fost preşedintele FDGR, avem inclusiv contcte private foarte bune şi sunt convins că este un bun preşedinte şi că vom colabora în continuare. Sunt fericit şi din poziţia naşului”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

citeste totul despre: