GALERIE FOTO Feerie pe străzile Sibiului

GALERIE FOTO Feerie pe străzile Sibiului

O uriasa copertina luminoasa acopera Piata Mare - Foto Ramona Găină

Sute de figurine, turţuri luminoşi şi elemente 3 D împodobesc străzile Sibiului iar Piaţa Mare este acoperită pentru prima dată de o uriaşă copertină luminoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Anul acesta, Primăria a achiziţionat pentru Piaţa Mare noi instalaţii luminoase, figurine şi elemente de decor. O copertină octogonală luminoasă alcătuită din 9.000 de metri liniari de fir acoperă centrul pieţei, pe lângă aceasta fiind achiziţionate în acest an 1.600 de stele de tip stroboscop, 8 candelabre ornamentale, o instalaţie de iluminat dinamic, 400 de globuri, 100 de stele decorative şi 100 de sisteme triunghiulare cu led.Contractul de furnizare a acestor instalaţii a fost semnat cu firma MK Illumination SRL, valoarea acestuia fiind de 780.002, 32 lei, fără TVA.
 
O parte din aceste ornamente au fost folosite pentru a împodobi bradul de Crăciun instalat de Primăria Sibiu în Piaţa Mare. De asemenea în oraş s-au montat peste 100 de elemente 3 D, peste 5.000 de metri liniari de ţurţuri luminoşi şi peste 800 de figurine. 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările