Copilă de 14 ani, dispărută de mai bine de 24 de ore. Semnalmentele, date publicităţii de Poliţie

Copilă de 14 ani, dispărută de mai bine de 24 de ore. Semnalmentele, date publicităţii de Poliţie

Denisa Elena Simion de 14 ani din Hoghilag - Sibiu dată dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors Sursa IPJ Sibiu

Doi copii au fost daţi dispăruţi la finele acestei săptămâni în judeţul Sibiu. Unul dintre ei s-a întors între timp acasă, despre celălalt nu se ştie nimic de mai bine de 24 de ore.

Duminică noaptea, 4 aprilie, o femeie din Hoghilah - Sibiu a sunat la 112 disperată că fiica ei în vârstă de 14 ani încă nu s-a întors acasă. 
 
Nimeni nu ştie încotro a plecat, încă de sâmbătă dimineaţa, de la ora 10:00, după cum reiese din informaţiile furnizate de Poliţia Sibiu care a oferit semnalmentele copilei pentru a putea fi găsită cât mai rapid. 
 
„Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, sună apelul poliţiştilor.
 
Copila se numeşte Denisa Elena Simion, are 1,62 m înălţime, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt.
 
„În momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri cu glugă, pantaloni tip blue - jeans de culoare albastru şi ghete înalte de culoare negru. Semne particulare: strabism la ochiul stâng”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Werner.
 
Sâmbătă, 3 aprilie, a mai fost anunţată o dispariţie. Era vorba despre un minor de 11 ani, din Mediaş, care plecase de acasă, încă de vineri seara, din jurul orei 20:30, fără să spună unde sau când se va întoarce. La doar câteva ore după ce dispariţia acestuia a devenit publică, băiatul s-a întors acasă, nevătămat, fără să fi fost victima vreunei infracţiuni, după cum au precizat reprezentanţii Poliţiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările