Centura Sibiului a trecut testul Boc cu paharul cu apă FOTO

Centura Sibiului a trecut testul Boc cu paharul cu apă FOTO

Emil Boc a testat Centura Sibiului cu paharul pe bord

După ce a parcurs toţi cei 17 kilometri ai centurii ocolitoare a Sibiului realizaţi la nivel de autostradă, premierul Emil Boc a decretat: muncitorii au făcut treabă bună!

Ştiri pe aceeaşi temă

VEZI AICI GALERIE FOTO REALIZATĂ PE CENTURA OCOLITOARE A SIBIULUI!

CITEŞTE ŞI:

Iohannis nu a participat la inaugurarea Centurii Sibiului. Boc: trebuia să vină, era acasă!

Emil Boc a inaugurat centura Sibiului (FOTO)

După cum ne-a obişnuit de la alte inaugurări similare, premierul Emil Boc a testat Centura Sibiului punând un pahar plin ochi cu apă pe bordul Daciei Duster şi parcurgând toată distanţa autostrăzii. La final, s-a dat jos din maşină şi a spus că nicio picătură de apă nu s-a vărsat din pahar.

„Primul test l-a trecut, nu s-a vărsat nicio picătură de apă din paharul de pe bord”, a declarat Emil Boc. Acesta a mai spus că noua centură a Sibiului scapă sibienii de traficul greu din oraş şi aduce a importantă economie de timp şi combustibil celor care vor să treverseze judeţul Sibiu fără să intre în oraş.


Centura Sibiului are 22 de kilometri, dintre care 17 în regim de autostradă, şi a durat şase ani până a fost construită.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările