Băiat de 11 ani dispărut de acasă. Poliţiştii din Sibiu au dat publicităţii semnalmentele minorului

Băiat de 11 ani dispărut de acasă. Poliţiştii din Sibiu au dat publicităţii semnalmentele minorului

Imagine: Poliţia Română

Poliţiştii sibieni caută un băiat în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Poliţia a dat publlicităţii poza şi semnalmentele băiatului, iar cei care au detalii sunt rugaţi să anunţe la 112.

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOŞ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaş, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni”, anunţă IPJ Sibiu.
 
Semnalmentele băiatului sunt:
 
  • înălţime 145 cm,
  • greutate 49 de kg,
  • ochi albaştri,
  • păr brunet
  • semne particulare, are o cicatrice pe obrazul drept.
 
Când a plecat de acasă, băiatul purta o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri şi încălţăminte tip sport de culoare alb.
 
Cei care pot oferi informaţii despre băiat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările