Un singur nou caz de coronavirus la Satu Mare. Aproape 2% dintre sătmăreni au fost testaţi până acum

Un singur nou caz de coronavirus la Satu Mare. Aproape 2% dintre sătmăreni au fost testaţi până acum

La nivelul judeţului Satu Mare, bilanţul infectărilor cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei şi până în prezent, a ajuns la 74.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor transmise de Institutul Naţional de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Satu Mare, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un singur caz nou, notează Presasm.ro. 

Conform sursei citate, de sâmbătă şi până duminică, autorităţile au raportat trei cazuri noi, în două situaţii fiind vorba despre cadre medicale În total, de la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Satu Mare au fost testate pentru infecţia cu noul coronavirus un număr de 6.000 de persoane, echivalentul a 1,80% din populaţia judeţului. Numărul de teste efectuate se apropie de 6.800.

În acest moment,14 persoane din judeţ se află în carantină, iar 1323 sunt în izolare la domiciliu. În Satu Mare au fost înregistrate până acum 55 de vindecări şi 8 decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: