Lacrimi şi durere la înmormântarea lui Vivien, micuţa violată şi apoi ucisă de iubitul surorii sale

Lacrimi şi durere la înmormântarea lui Vivien, micuţa violată şi apoi ucisă de iubitul surorii sale

Inmormântarea micuţei Vivien

„Un îngeraş de fată, cuminte şi bună la învăţătură”, aşa o cunoşteau apropiaţii pe Vivien, fetiţa de 10 ani violată şi apoi ucisă cu sânge rece de iubitul surorii sale. Copila a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum de apropiaţi, dar şi de cunoştiinţe, care au venit la înmormântare pentru a le fi alături părinţilor coplesiţi de atâta durere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lacrimi, durere, suferinţă şi multă furie, astăzi, la înmormântarea lui Vivien Dragoş, îngeraşul de doar 10 ani care a sfârşit ucisă de bărbatul cu care sora sa mai mare avea doi copii.  Îmbrăcată în prinţesă, astăzi Vivien a plecat de lângă cei dragi.

Sicriul cu trupul fetei a fost depus în capela de la cimitirul de pe strada Rodnei, la câteva sute de metri de locul unde Vivien a fost ucisă. Mica capelă s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au dorit să-şi ia rămas bun de la copilă. La înmormântare au participat rude, prieteni de familie, vecini şi foşti colegi de şcoală ai acesteia. Înmormântarea a fost oficiată de doi preoţi care o cunoşteau foarte bine pe fetiţă, unul dintre ei făcând parte din Asociaţia Acoperământul Maicii Domnului, asociaţia care o ajuta pe Vivien cu cele necesare.

După slujba religioasă de aproximativ o oră, sicriul a fost dus spre groapă. De atâta durere, lacrimile părinţilor le secaseră. Cel mai mult mama şi sora lui Vivien au părut sfâşiate, în timpul procesiunii. „Există o vorbă în popor care spune că părinţii nu ar trebui să-şi îngroape copiii, iar aceasta reliefează şi mai profund durerea mamei“, a spus părintele Tiberiu Vălean.

 
Foto

Câteva sute de persoane au fost alături de familia Dragoş, care a condus-o pe ultimul drum pe fiica lor, Vivien Dragoş, copila violată şi apoi ucisă de iubitul surorii sale săptămâna trecută. Ovidiu Deteşan a violat-o pe copilă fără nicio reţinere că este tatăl copiilor surorii lui Vivien şi apoi a strangulat-o până a ucis-o.

Vivien a fost ucisă pe 6 octombrie, după ce Ovidiu Deteşan, concubinul suroii sale, a abordat-o pe stradă, a convins-o să meargă cu el la coliba în care locuia, după care a violat-o şi a ucis-o pe micuţă.

Criminalul se află în arestul poliţiei şi riscă25 de ani de închisoare.

Citeşte şi:

Deznodământ tragic pentru fetiţa care a dispărut de acasă duminică: micuţa a fost violată şi ucisă. Concubinul surorii victimei, arestat preventiv

Vivien Dragoş, fetiţa în vârstă de zece ani care a dispărut de acasă duminică, a fost găsită vineri după-masă de poliţişti, în zona lacului Cubic, la doar un kilometru de casă. Anchetatorii au stabilit că micuţa a fost violată şi ulterior ucisă, principalul suspect în cazul crimei fiind concubinul surorii mai mari a victimei, arestat preventiv pentru 29 de zile.

O fetiţă din Satu Mare a dispărut de trei zile. Mama crede că a plecat din cauza vieţii grele pe care o avea

Vivien Dragoş, o fetiţă în vârstă de 10 ani, a dispărut de acasă duminică, 6 octombrie, în jurul orei 12.30. Copila îşi are domiciliul pe strada Toamnei nr. 65 A, apartament 4. Vivien Dragoş este elevă în clasa a IV-a la Şcoala „Octavian Goga” din Satu Mare. Mama acesteia crede că fetiţa ar fi fugit de acasă din cauza condiţiilor grele de trai.

 

„Un îngeraş de fată, cuminte şi bună la învăţătură”, aşa o cunoşteau apropiaţii pe Vivien Dragos, fetiţa de 10 ani violată şi apoi ucisă cu sânge rece de iubitul surorii sale. Copila a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum de apropiaţi, dar şi de cunoştiinţe, care au venit la înmormântare pentru a le fi alături părinţilor coplesiţi de atâta durere

Imagini din aceeasi galerie
  • „Un îngeraş de fată, cuminte şi bună la învăţătură”, aşa o cunoşteau apropiaţii pe Vivien Dragos, fetiţa de 10 ani violată şi apoi ucisă cu sânge rece de iubitul surorii sale. Copila a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum de apropiaţi, dar şi de cunoştiinţe, care au venit la înmormântare pentru a le fi alături părinţilor coplesiţi de atâta durere
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările