Horia Brenciu, Vama Veche şi Connect R, cele mai răsunătoare nume care vor concerta de Zilele Judeţului Satu Mare

Horia Brenciu, Vama
Veche şi Connect R, cele mai răsunătoare nume care vor concerta de Zilele
Judeţului Satu Mare

Horia Brenciu este cap de afiş de Zilele Judeţului Satu Mare  FOTO  adevarul

Prima ediţie a Zilelor Judeţului Satu Mare va însemna concerte de zile mari. Horia Brenciu, Vama Veche şi Connect R vor susţine concerte de excepţie la prima manifestare de acest gen din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, le promite sătmărenilor că se vor simţi foarte bine, din 21 până pe 24 iunie. “Vom avea ce face patru zile la rând, vor fi multe standuri în oraş, multe bunătăţi culinare pe mese, concursuri deja tradiţionale şi concursul cel pe care îl aştept nerăbdător. Sunt chiar curios cât de buni sunt competitorii din concursul nostru judeţean de tăiat lemne. În plus e şi un altfel de spectacol la care sunteţi invitaţii mei”, a spus Adrian Ştef.

Ziua Judeţului va însemna şi concerte ale unor mari artişti. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a declarat că a primit pe blog şi pe paginile de Facebook multe mesaje din partea sătmărenilor. “Aflu că va place Vama, Connect R, Horia Brenciu, sunteţi la curent cu ultimele piese ale multor trupe de la noi. Vom avea parte de o atmosferă de spectacol precum în alte oraşe mari ale ţării. Pe scena de la Satu Mare vor urca trupe pe care le cunoaşteţi şi de la noi din ţară şi din Ungaria. Vreau sa ne simţim excelent şi vreau ca toată lumea să se regăsească măcar într-o anumită parte a programului pe care îl pregătim. Muncim la el in fiecare zi, nu e timp să lăsăm asta deoparte nici măcar pentru o clipă fiindcă totul trebuie sa iasă ca la carte. Pregătiri se fac şi pentru Festivalurile Mămăligii şi Pălincii, concurenţa e mare şi aici. Săptămâna asta, la sfârşit, nu vă faceţi alte planuri. Petrecem împreună Ziua Judeţului Satu Mare de vineri până luni!”, a spus Adrian Ştef.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările