De ce s-a vaccinat primarul UDMR din Satu Mare. „Am pierdut rude, prieteni, colegi şi lupta nu s-a terminat!“

De ce s-a vaccinat primarul UDMR din Satu Mare. „Am pierdut rude, prieteni, colegi şi lupta nu s-a terminat!“

Edilul municipiului Satu Mare este de părere că lupta împotriva Covid-19 nu s-a terminat. Sursa Foto: Facebook Kereskenyi Gabor

Edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor (UDMR), a anunţat public că s-a vaccinat. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul a ataşat şi adeverinţa de vaccinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a doua etapă de vaccinare anti-Covid a început de câteva zile, iar până acum totul pare să decurgă fără probleme în judeţul Satu Mare. Până în prezent, 3.775 de sătmăreni s-au vaccinat, printre care şi edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor (UDMR).
 
Primarul a anunţat pe pagina sa de Facebook că s-a vaccinat, iar pe lângă explicaţiile aduse, acesta a ataşat şi dovada: adeverinţa de vaccinare. El a subliniat faptul că deşi ne aflăm în plină campanie de imunizare, lupta împotriva Covid-19 nu s-a terminat.
 
”Sunt luni de zile de când aşteptăm o soluţie care să ne aducă înapoi la normalitate. Aceasta a venit! Ce se întâmplă de acum înainte depinde  doar de noi. Dacă nu acţionăm, consecinţele vor fi grave! Am ales să mă vaccinez încă din primele zile ale etapei a II- a campaniei pentru ca prin propriul exemplu să dau încredere sătmărenilor. Cu toţii ne dorim să revenim la o viaţă normală, să fim împreună cu cei dragi, fără a le pune sănătatea în pericol! Am pierdut rude, prieteni, colegi şi lupta nu s-a terminat”, a declarat Kereskenyi Gabor. 
 
  
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Primar din Gorj, supărat că centrul de vaccinare nu funcţionează: „Avem centru de vaccinare anti-COVID-19, însă nu avem vaccin“

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: Este o procedură simplă, nu doare. Vaccinul este sigur, eficient şi recomand tuturor vaccinarea VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările