Cele mai de impact spoturi şi afişe anti violenţă au fost premiate

Cele mai de impact spoturi şi afişe anti violenţă au fost premiate

Peste 100 de elevi s-au implicat în realizarea de afişe şi spoturi anti violenţă

Penultima zi din cadrul campaniei „Fără violenţă în şcoli“ s-a lăsat cu premierea elevilor care s-au înscris în  concursul de proiecte educative din cadrul campaniei iniţiată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest sens s-au premiat afişele şi spoturile participante la concursurile din cadrul campaniei, unde au contribuit peste 100 de elevi, atât de generală, cât şi din liceele sătmărene. La capitolul afişe publicitare, premiul I a fost obţinut de către Andrei Şovre, de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici“, locul II l-a ocupat Roxana Cicioc, de la Liceul de Arte „Aurel Pop“ iar locul III- Giorgiana Sabău, de la Şcoala Generală Santău. Afişele premiate se vor afişa în fiecare unitate învăţământ din judeţ, la fel ca în fiecare an. 

Cel mai reuşit spot publicitar a fost realizat de către acelaşi elev care a realizat şi cel mai de impact afiş, iar locul II şi III au fost coupate de către Alexandru Paşca şi George Şerban, respectiv Daniel Ionaş şi Cristian.

Pe parcursul întregii săptămâni s-au derulat acţiuni atât la nivel judeţean, cât şi la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ. Elevii au dat startul campaniei printr-un marş antiviolenţă, dar activităţile au continuat cu workshopuri şi activităţi specifice la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ.  Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările