UPDATE Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române devine cetățean de onoare al județului

Prea fericitul Daniel va fi astăzi prezent în orașul de pe Bârzava, unde i se va înmâna diploma de cetățean de onoare al județului Caraș-Severin. Asta după ce, ieri, patriarhul a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Caransebeș și a luat parte la sfințirea catedralei din centrul orașului.

Ştiri pe aceeaşi temă

ORA 15.00

Pe lângă distincția de cetățean de onoare al județului Caraș-Severin, astăzi, Prea Fericitul Daniel a primit și titlul de Doctor Horis Causa. Distincția a fost acordată de conducerea Universității "Eftimie Murgu" din Reșița. Vizita Patriarhului se apropie de final, iar astăzi, acesta va părăsi județul Caraș-Severin. Câteva sute de reșițeni s-au adunat în centrul orașului ca să îl întâmpine pe Daniel. Potrivit tradiției, acesta a fost întâmpinat cu pâine și sare.

ORA 09.00
Cele mai reprezentative fețe bisericești din România s-au adunat la Reșița, ca să ia parte la o festivitate de înmânare de distrincții. Așa că, dis de dimineață angajații primăriei au făcut ultimele pregătiri pentru o primire de excepție. Străzile sunt mai curate ca niciodată, trotuarele vopsite, iar instituția Consiliului Județean strălucește în așteptarea mai marilor Bisericii Ortodoxe Române. Festivitatea de înmânare a diplomei are loc de la ora 11.00.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările