Reşiţa a promovat în liga secundă. Primarul muncipiului discută cu Cristian Chivu despre viitorul echipei

Reşiţa a promovat în liga secundă. Primarul muncipiului discută cu Cristian Chivu despre viitorul echipei

FOTO Arhiva

CSM Şcolar Reşita a câştigat seria a IV-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu 2-0 în faţa Dumbrăviţei şi a promovat în cea de-a doua ligă.

Reşiţenii prezenţi sâmbătă pe  Arena „Mircea Chivu” s-au bucurat de ultima victorie din campionat şi încep să viseze cu ochii deschişi. Fanii îşi doresc să vadă Reşiţa în primul eşalon fotbalistic al ţării, însă până acolo mai e drum lung.

În acest drum, dorinţa reşiţenilor e să-l atragă şi pe fostul internaţional Cristian Chivu. Suporterii visează ca fostul mare fotbalist să vină să antreneze echipa din Reşiţa. Primarul din Reşiţa îi aduce însă cu picioarele pe pământ şi spune că nu există nicio variantă în care Cristian Chivu să devină antrenor la Reşiţa.

“Am vorbit cu Cristi Chivu în urmă cu vreo două luni, să mergem până la el în Italia, eu împreună cu Cristi Bobar. În Italia, el se ocupă de centrul de copii şi juniori de la Internaţionale Milano. Nu era vorba să vină antrenor, ci doar să găsim o modalitate de a colabora. E vorba de nişte exemple de bună practică din fotbalul juvenil de la ei, cum lucrează cu grupele de copii, cum îi pregătesc şi aşa mai departe”, a declarat Ioan Popa, primarul Reşiţei.

Edilul reşiţean spune că în circa o lună va merge în Italia, unde se va întâlni cu Chivu. “Noi avem 350 de copii la centrele de la Reşiţa. Am stabilit cu Cristi Bobar şi e posibil ca în prima decadă a lui iunie s-ar putea să mergem în Italia”, a mai spus primarul Reşiţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: