Derbiul Banatului, mai dezechilibrat ca niciodată

Derbiul Banatului, mai dezechilibrat ca niciodată

Derbiul Banatului s-a jucat mereu pe muchie de cuţit

UCM Reşiţa este favorită certă în meciul cu Poli Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicecampioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, şi Politehnica Timişoara se întâlnesc astăzi, de la ora 17, în sala Constantin Jude din oraşul de pe Bega, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Naţionale de Handbal într-un nou episod al derbiului Banatului. În ultimii ani, reşiţenii au tranşat derbiul de partea lor şi au toate şansele ca astăzi să-şi consolideze şi mai mult supremaţia în vestul ţării, trupa lui Aihan Omer plecând ca mare favorită.

UCMR merge pe Bega doar cu gândul la cele două puncte, care să o menţină în lupta pentru titlu cu HCM Constanţa, liderul clasamentului, de care o separă un singur punct. În schimb, Poli se regăseşte din nou în partea a doua a clasamentului şi doar problemele financiare ale altor echipe îi scutesc pe timişoreni de emoţiile retrogradării, pe care le-au cunoscut în ultimele sezoane.

“Este un derbi în ciuda poziţiilor din clasament a celor două echipe. Noi mergem însă să ne impunem, deşi ştim că nu va fi deloc uşor. Acest meci va fi, ca de fiecare data, unul al ambiţiilor şi orgoliilor, ceea ce, cred eu, va asigura spectacolul pentru publicul spectator”, a declarant antrenorul

UCMR-ului, Aihan Omer

În ultimele cinci sezoane, Poli a învins o singură data UCMR şi asta s-a întâmplat la masa verde. Studenţii se mai pot lăuda doar cu trei remize, în timp ce reşiţenii s-au impus în alte şapte confruntări directe.


CITEŞTE ŞI:    

Vedeta UCMR-ului a primit ultimatum de la Aihan Omer


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările