Daniela Mariana Popescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță adoptă Legea Tăcerii

Daniela Mariana Popescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță adoptă Legea Tăcerii

Daniela Popescu și Cosmin Librimir

Directorul de la Serviciul Județean de Ambulanță, pentru numirea căreia pe funcție angajații instituției au făcut greve zile la rând, s-a dovedit a fi un om tare nepoliticos și în relația cu presa. Deși aceasta ocupă fotoliul de director, atitudinea sa lasă de dorit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată telefonic, doamna Daniela Popescu a răspuns prompt la telefon, dar la fel de promt a și închis telefonul, atunci când a auzit simpla întrebare “cu ce probleme se confruntă Serviciul Județean de Ambulanță”. Deși am revenit cu telefonul, crezând că s-a interupt convorbirea, doamna director nici nu s-a mai obosit să răspundă a doua oară. Astfel că, nu am putut obține nici măcar o întrevedere cu dumeaei.

Linșată de angajați
Nu cu mult timp în urmă, directorarea Daniela Popescu a scăpat ca prin urechile acului de furia angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță. Aceștia povestesc că zilnic se lovesc de aroganța femeii, care fie nu le acordă atenția cuvenită, fie este arogantă în raport cu angajații serviciului. “Este o stare conflictuală. Prin decizie judecătorească, doamna Popescu a fost repusă în funcţie. Oamenii nu sunt de acord cu această situaţie şi au pornit un protest în limita bunului simţ, care nu afectează urgeneţele.

Dânsa m-a acuzat că aş avea o legătură cu tot ceea ce se întâmplă. Am asigurat-o că nu am nicio implicare, dar eu nu pot să-i opresc pe oameni să-şi exprime nemulţumirile. Direcţia de Sănătate Publică a precizat că, dacă starea conflictuală nu se rezolvă, vor fi luate măsuri”, a declarat Cosmin Librimir, la momentul în care angajații au intrat în birou peste Daniela Popescu. În schimb, dr. Daniela Popescu nu a dorit să comenteze situaţia delicată de la Ambulanţa cărăşeană.

Contactată telefonic, doamna Daniela Popescu a răspuns prompt la telefon, dar la fel de promt a și închis telefonul, atunci când a auzit simpla întrebare “cu ce probleme se confruntă Serviciul Județean de Ambulanță”. Deși am revenit cu telefonul, crezând că s-a interrupt convorbirea, doamna director nici nu s-a mai oboist să răspundă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările