Coincidenţă bizară în trafic. Doi şoferi au plonjat cu maşinile, la distanţă de 15 minute, în acelaşi pârâu

Coincidenţă bizară în trafic. Doi şoferi au plonjat cu maşinile, la distanţă de 15 minute, în acelaşi pârâu

Foto ISU Caraş-Severin

Două accidente stranii s-au petrecut, duminică, seara, în Reşiţa. Modul în care s-au produs a fost aproape tras la indigo

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşiţa a intervenit astăzi, în jurul orei 19:30, în cazul unui bărbat care a căzut în pârâul Sodol, în apropierea stadionului de la Minda. Bărbatul era în stare de conştienţă şi a reuşit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului.

După mai puţin de 15 minute a fost anunţat un accident rutier în urma căruia un autoturism a plonjat în acelaşi pârâu, la nici 300 de metri depărtare de primul incident. La faţa locului a intervenit de urgenţă un alt echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, căruia i-a venit în sprijin echipajul care a acţionat pentru salvarea bărbatului, după predarea acestuia la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care un minor.

Trei dintre victime au fost extrase din autoturism de către alţi participanţi la trafic care le-au şi transportat la spital. Celelalte două victime au fost extrase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor din dotare şi predate echipajelor SAJ, conştiente.
citeste totul despre: