UPDATE. Batrâna de 75 de ani violată de un bărbat de 78 de ani are nevoie de zece zile de îngrijiri medicale

UPDATE. Batrâna de 75 de ani violată de un bărbat de 78 de ani are nevoie de zece zile de îngrijiri medicale

Politistii au fost chemati sa cerceteze un barbat de 78 de ani care a violat o femeie de 75 de ani

La examenul medico-legal nu s-au găsit spermatozoizi, neputându-se face testele ADN. Bătrâna a fost diagnosticată cu ruptură de peroneu.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE. 18.40. Bătrâna violată, diagnosticată cu ruptură de peroneu

În urmă cu câteva minute, medicul legist Ioan Neamu, de la SML Vâlcea, a confirmat că pe tura sa femeia s-a prezentat la un examen ginecologic. „Avea ruptură de peroneu şi a necesitat 8-10 zile de îngrijiri medicale. Nu s-au găsit spermatozoizi pentru a fi recoltaţi şi a se face proba de ADN. Dacă şi-a retras sau nu plângerea, este treaba părţilor implicate.

„În noaptea de 27/28 martie, Virgil Z. (78 ani) din Fârtăţeşti-Vâlcea, a pătruns în locuinţa vecinei sale, Elena D. (75 ani) şi prin ameninţări a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Nu am făcut cunoscut presei acest aspect, pentru că există posibilitatea ca victima să îşi retragă plângerea", au spus astăzi surse din Poliţia Vâlcea. „Până astăzi nu am primit la consult nicio femeie având o asemenea vârstă care să fi reclamat că a fost violată", ne-a spus şeful SML Vâlcea, dr. Florin Ghiţă. Varianta că victima şi-a retras plângerea pare să prindă tot mai clar contur. De moş Virgil s-a dus acum „buhul" în sat că-i „flăcău" în toată firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările