UPDATE Trafic blocat o oră pe DN 7, Dealul Negru, la Vâlcea, în urma unui accident rutier. Una dintre cele patru victime, un şofer, a murit la spital

UPDATE Trafic blocat o oră pe DN 7, Dealul Negru, la Vâlcea, în urma unui accident rutier. Una dintre cele patru victime, un şofer, a murit la spital

Accident pe DN 7 - Dealul Negru în Vâlcea cu blocarea traficului total între Vâlcea şi Argeş Foto Adevărul

Duminică dimineaţa, 13 iunie, o coliziune între două maşini a blocat total circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, pe DN 7 / E 81, în localitatea Goleşti. Au fost anunţate mai multe victime.

Update, ora 12:20 Unul dintre cei doi conducători auto implicaţi în accidentul de pe DN 7 / E 81, de la Vâlcea, a murit, după aproximativ două ore de la producerea incidentului, la spital.

Era printre cele trei victime care au fost transportate de ambulanţe la UPU Vâlcea. Avea 67 de ani şi era din Râmnicu Vâlcea.

Update, ora 11:15 Traficul pe Dealul Negru, între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti s-a reluat duminică, la o oră de la producerea accidentului de pe DN 7 / E 81 în zona Budeşti - Goleşti, după cum au anunţat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Update, ora 10:20 Trei din cele patru victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea.

Update, ora 10:10 Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că se intervine pentru salvarea victimelor unui accident rutier, dar locul menţionat de către aceştia este localitatea Budeşti (Budeşti şi Goleşti sunt învecinate).

Potrivit aceleiaşi surse: „Există patru victime conştiente, neîncarcerate. Trafic rutier blocat pe ambele sensuri. Intervin un echipaj SMURD şi un echipaj de stingere ASAS cu 8 subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, din care o ambulanţă este de tip C (cu medic)”.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din primele informaţii reiese că cel puţin o persoană a fost rănită, în accidentul de pe Dealul Negru, iar alta a suferit un atac de panică.

Accident pe DN 7 - Dealul Negru în Vâlcea cu blocarea traficului total între Vâlcea şi Argeş Foto Adevărul

Potrivit martorilor oculari, incidentul a avut la bază neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. Urmează însă ca cercetarea la faţa locului a poliţiştilor rutieri să constate cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier 
 
Mai multe echipaje de Poliţie şi ambulanţă s-au deplasat la locul accidentului, care a blocat total traficul pe DN 7 / E 81 între Vâlcea şi Argeş.
 
Vom reveni cu amănunte.
 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările