VIDEO Scuzele lui Toma Caragiu de ieşit din casă, „profeţie“ pentru prezent: „Masă nu e, chelner nu e. Eu mă duc să iau oţet!“

VIDEO Scuzele lui Toma Caragiu de ieşit din casă, „profeţie“ pentru prezent: „Masă nu e, chelner nu e. Eu mă duc să iau oţet!“

Toma Caragiu FOTO captură TVR

Un dialog savuros realizat în urmă cu mai bine de 40 de ani de Toma Caragiu şi Maria Bondar în sceneta ”Toma şi nevasta” surprinde în mod aproape profetic ceea ce se întâmplă în zilele noastre în multe dintre casele românilor, nevoiţi să rămână izolaţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă acum românii încearcă să inventeze tot felul de motive caraghioase pentru a fenta autorităţile, în vremuri de mult apuse, bărbaţii se străduiau să scape de soţiile care puneau piciorul în prag în faţa poftei de ducă a soţilor.

Toma Caragiu interpretează rolul unui medic care încearcă să scape de vigilenţa soţiei care nu-i permite să iasă seara să se întâlnească cu prietenii la cârciumă. Medicul, interpretat de marele actor, găseşte tot felul de scuze doar, doar va reuşi să-şi înduplece nevasta. 

Îi spune că ar vrea să iasă puţin afară ”să plimbe pisica”, apoi că vrea să meargă la frizer ”să-şi lase mustaţă”, ba că se duce la miliţie să se predea pentru că a trecut pe roşu cu maşina, se preface bolnav, imaginează un dialog telefonic cu şeful care îl cheamă la birou, îşi aduce aminte că în casă nu există oţet şi nici scrumbie afumată. Nimic din toate aceste ”urgenţe” n-au funcţionat în faţa ”Mărioarei, femeia superioară”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările