VIDEO Petre Daea, „sufocat“ de ploieştence. Ministrul s-a prins într-o horă cu femeile, dar „a jucat“ stângaci

VIDEO Petre Daea, „sufocat“ de
ploieştence. Ministrul s-a prins într-o horă cu femeile, dar „a jucat“ stângaci

Ministrul Petre Daea n-a scăpat de la Ploieşti fără o şedinţă foto solicitată de admiratoare FOTO D. Frîncu

Prezent la Ploieşti, oraş în care a ajuns sâmbătă, 11 noiembrie, caravana iniţiată de Ministerul Agriculturii, „Alege oaia”, Petre Daea a fost asaltat de femei, în special doamne trecute de prima tinereţe, care au ţinut morţiş să facă o fotografie cu ministrul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Petre Daea nu a avut nicio clipă de răgaz la Ploieşti. După ce a asistat la spectacolul oferit de ansamblurile folclorice din Prahova, ministrul Agriculturii a dorit să se retragă “ca un simplu cetăţean”, după cum a spus, şi să meargă să viziteze standurile crescătorilor de animale.

Un grup de doamne trecute de prima tinereţe a sărit în faţa ministrului şi nu l-a lăsat să plece până nu au făcut mai multe fotografii. Nici măcar SPP-iştii şi nici organizatorii nu au putut să întreurpă momentul fotografiilor.

Imediat după şedinţa foto, care s-a realizat în faţa scenei improvizate pe scările Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Ploieşti, Petre Daea a fost invitat să se prindă în horă pe acordurile celebrei melodii “Constantine, Constantine”.

N-a avut cum să refuze, pentru că în doar câteva secunde zeci de persoane s-au prins de mâini, s-au grupat într-un cerc şi au început să se învârtă lent. Surprins de iniţiatăviă, uşor stângaci şi greşind paşii, Daea a “jucat” minute bune pe acordurile muzicii populare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările