Un prahovean şi-a tăiat gâtul în faţa mormântului soacrei sale. Bărbatul ameninţase că se sinucide, dar nu l-a băgat nimeni în seamă

Un prahovean şi-a
tăiat gâtul în faţa mormântului soacrei sale. Bărbatul ameninţase că se
sinucide, dar nu l-a băgat nimeni în seamă

Sinucigaşul a luat decizia să-şi pună capăt vieţii după ce soţia l-a anunţat că vrea să divorţeze FOTO Adevarul

Un bărbat din comuna prahoveană Filipeştii de Pădure şi-a pus capăt vieţii printr-un gest care a şocat comunitatea locală. Omul şi-a tăiat gâtul cu un cuţit chiar în dreptul mormânului soacrei sale. Constantin Bucuroiu (61 de ani) ameninţase de mai multe ori că se sinucide, dar nimeni nu l-a luat în serios.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a întâmplat, vineri, 12 ianuarie 2018, în jurul orelor 16.00 în cimitirul baptist din comuna Filipeştii de Pădure. Cadavrul bărbatului a fost descoperit într-o baltă de sânge, deasupra mormântului unei femei, de către o persoană care venise să aducă flori la cimitir.

În urma anchetei, poliţiştii din comună au găsit lângă cadavru şi un cuţit de bucătărie cu care omul şi-a tăiat gâtul. Cei care l-au cunoscut pe Constantin Bucuroiu spun că acesta ameninţase de mai multe ori că s-a săturat de viaţa pe care o ducea şi ca are de gând să se sinucidă. Bărbatul era cunoscut drept un consumator de alcool, iar de puţin timp soţia sa îl anunţase că se pregăteşte de divorţ.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru omor din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările