Un copil în vârstă de 2 ani a căzut de la etaj. Fusese lăsat în grija surorii cu zece ani mai mare

Un copil în vârstă de 2 ani a căzut de la etaj. Fusese lăsat în
grija surorii cu zece ani mai mare

În cădere, copilul s-a lovit de aripa unei maşini parcate lângă bloc

Un copil în vârstă de doi ani a căzut, marţi seară, de la etajul al doilea al unui bloc. La momentul accidentului, băiatul fusese lăsat în grija surori mai mari, în timp ce tatăl se afla la baie.

Accidentul s-a petrecut, marţi seară, în localitatea prahoveană Brazi. Potrivit reprezentanţilor Biroului de Presă al IJP Prahova, copilul se afla în apartament împreună cu sora în vârstă de 12 ani şi tatăl lui.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care tatăl se afla la baie, iar sora cea mare a fost lăsată să-şi supravegheze fratele. Într-un moment de neatenţie al fetei, băiatul s-a urcat pe un scaun, a deschis geamul s-a urcat pe pervaz şi a alunecat în gol. A avut noroc. În cădere s-a lovit de o maşină care era parcată chiar sub geam, astfel că rănile nu au fost foarte grave.

Copilul a suferit un traumatism craniocerebral, dar era conştient la venirea medicilor de la Serviciul de Ambulanţă. Băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, iar starea lui este stabilă potrivit unor surse medicale.

Poliţia Prahova a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: