Ploieştenii, invitaţi să înveţe cum să obţină Brand-ul personal în 5 (+1) paşi

Ploieştenii, invitaţi să înveţe cum să obţină Brand-ul personal în 5 (+1) paşi

Cursanţii la Brand personal în 5 (+1) paşi vor dobândi cunoştinte despre importanţa imaginii publice (foto: M. Iliescu)

Cursul „Brand personal în 5 (+1) paşi", organizat ]n acest weekend la Ploiești, îşi propune să-i familiarizeze pe participanţi cu o abordare pragmatică a imaginii publice.


Cursul vine cu clarificări pe temele esenţiale: ce este şi cum funcţionează imaginea personală, care sunt principalele avantaje pe care le putem obţine prin intermediul imaginii publice personale. Cursanţii vor învăţa în ce fel poate fi modificată imaginea publică şi pentru ce. Participanţii vor afla, de asemenea, care sunt punctele forte ale personalităţii lor, cum să menţină şi atragă atenţia auditoriului, cum să folosească mijloacele de comunicare în masă în interes propriu, dar cum să dea şi primească un feed-back în mod constructiv.

Cursul de brand personal se adresează, cu precădere, profesioniştilor în vânzări, în marketing şi PR, antreprenorilor şi investitorilor, dar şi persoanelor care doresc să dobândească o mai bună credibilitate şi să creeze o imagine unitară.

Trainerul  este jurnalistul Gabriel Avăcăriţei, senior editor la „ The Money Channel".

Cursul este organizat în sediul Baumeiser, de pe Șoseaua Vestului, nr.12, iar taxa de participare este 320 ron / participanti. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii de la Florentina Cîrlan sau scriind pe adresa: florentina@succespersonal.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: